οσον αφορα αυτο που λεει ο Κωστας εχει απολυτο δικιο.
ανοιχτο σε ολους
αλλα οι αποφασεις και οι συννενοησεις απο μελη Ορφεα μονο.
Δράσεις ΟΡΦΕΑ 1890
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, αν την εγκρίνουμε, βοήθεια σημαίνει ότι ο καθένας που θα συμμετάσχει θα αναλάβει έναν τομέα της.nspachis wrote:Πάνο έχω ερώτηση και για σένα! Χαχαχα!
Πως προσδιορίζεται η συμμετοχή;
Για παράδειγμα, θα ήθελα να συμμετέχω αλλά επειδή δεν γνωριζω τι απαιτείται και πως μπορω να συνεισφέρω δεν μπορω να απαντησω 100% γιατί αυτή την περίοδο, λόγω δουλειάς, λείπω περίπου 2 ημέρες την εβδομάδα εκτός Αθηνών.
Καλό θα ήταν να προσδιορίσουμε τι χρειαζόμαστε για να δούμε πόσοι, ποιοί και πως, μπορούν να συνεισφέρουν.
Κάποιοι θα αναλάβουν τη συνεννόηση με το Δήμο για την αίθουσα, άλλοι τις προσκλήσεις, κάποιοι την παραγωγή (μικρόφωνα κλπ) κάποιοι την επαφή με τα ραδιόφωνα, άλλοι τις επαφές με τους ομιλητές
Επίσης θα πρέπει να γίνει σκέψη για τις επόμενες εκδηλώσεις, να προσδιοριστούν και να αρχίσουν να προετοιμάζονται
-
- Community Hero
Εγώ θα φτιάξω ένα excel με τις δουλειές που θα αναλάβετε
και θα βάζω οκ όταν τις κάνετε σωστά.
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
- "Πότε θα 'ρθούνε καινούργιοι ανθρώποι να συνοδεύσουνε τη βλακεία στην τελευταία της κατοικία;" απο την Ελλαδογραφία του Χατζιδακι
-Ο καλύτερος τρόπος για να πεις κάτι, είναι να το κάνεις " Jose Marti"
-Ο καλύτερος τρόπος για να πεις κάτι, είναι να το κάνεις " Jose Marti"
petropoulos kostas wrote:Εγώ θα φτιάξω ένα excel με τις δουλειές που θα αναλάβετε
Καταμερισμός εργασίας κάπως έτσι δηλαδή :
<<..Καταλάβετέ το. Είμαστε μποέμ και πολύ μεγάλοι για την μιζέρια της κλίκας σας. Πάρτε κύπελλα, πρωταθλήματα, χρυσά μετάλλια ντόπας, βραβεύσεις, ευρωπαϊκά ότι ξεπλένει κατά κάποιο τρόπο τον ακόρεστο μικροαστισμό σας και αφήστε μας στην γλυκιά ρέκλα των ονείρων μας. Μέχρι να βρούμε ουρανό… Πανιωνάρα μου..>
- thiseos2002
- Principal