Christos3 wrote:Απ την συνάντηση μας την Κυριακή βγήκε περίσσευμα 30 γιούρια απο τα ρέστα.
Να τα καταθέσω μέσω web banking στο λογαριασμό ή να τα δώσω στον Νίκο όταν τον δω?
ps Σε ποιό thread έχει γραφτεί ο λογ/μός ή δεν θυμάμαι καλά?
Νομίζω στα γενικά τον έχουμε τον λογαριασμο με δικό του thread
Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it.
η ορθογραφία είναι κάτι που με κατέχει και το κατέχω, όπως και η λογιστική, για αυτό από εδώ και πέρα αυτοπροτείνομαι να συγγράφω εγώ τις επιστολές και τα κείμενα ... ραντεβού στις πλάγιες γραμμές .
Προωθείται αύριο σε δικηγόρο, τελεσιδίκησε.
Το κείμενο που είδαμε και μπήκαν διορθώσεις.
Αφήσαμε 2-3 πραγματάκια να τα δεί σαν ειδικός
και να το κλείσουμε.
Η λίστα μας είναι ήδη 22 άτομα με προοπτική να
φτάσουμε στα 30 σύντομα.
Να υπενθυμίσω οτι την Δευτέρα 21/2 στις 9 το βράδυ
ο "πανιώνιος κόσμος" κόβει την πίτα του
στο καφέ "αρωμα" στην πλατεία.
Είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε την
πρώτη συνέλευση-συνεύρεση του Ορφέα
που για πολλούς θα επισημοποιήσει και την
υιοθέτηση του άστεγου μέχρι τώρα ορφανού
που άτυπα προς το παρόν έχουμε αποφασίσει.
Ευκαιρία το νοου ασ μπετερ και ν' αρχίσουμε
την δουλειά που είναι αρκετή.
- "Πότε θα 'ρθούνε καινούργιοι ανθρώποι να συνοδεύσουνε τη βλακεία στην τελευταία της κατοικία;" απο την Ελλαδογραφία του Χατζιδακι
-Ο καλύτερος τρόπος για να πεις κάτι, είναι να το κάνεις " Jose Marti"
Απόψε, με την ευκαιρία της εκδήλωσης του ΠΚ, μπορούν τα ιδρυτικά μέλη του ΟΡΦΕΑ να μαζευτούν λίγο νωρίτερα στο καφέ και να κάνουμε την Ιδρυτική συνάντηση με την υπογραφή του Πρακτικού.
Θα έχουμε να το λέμε ότι η μέρα ίδρυσης του σωματείου είναι η 21η Φεβρουαρίου, στο υπόγειο στο "Αρωμα"
Εγώ στις 8 μπορώ να ειμαι αλλά θα φύγω αμέσως γιατι έχω μια υποχρέωση που δεν αναβάλλεται.
Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it.
δύσκολα να παρεβρεθώ και εγω στο κοπι το πίτακ αι την συνάντηση ...
Ας όψοντε τα έκτατα Δ.Σ. της Εταιρείας !!!
η ορθογραφία είναι κάτι που με κατέχει και το κατέχω, όπως και η λογιστική, για αυτό από εδώ και πέρα αυτοπροτείνομαι να συγγράφω εγώ τις επιστολές και τα κείμενα ... ραντεβού στις πλάγιες γραμμές .