Page 1 of 6

ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Posted: Thu Dec 23, 2010 11:51 pm
by reanimator
hi all,

εδώ συζητάμε θέματα οργάνωσης του panionios community με την ευρύτερη έννοια.

Posted: Thu Dec 23, 2010 11:57 pm
by nspachis
Οπότε μπορούμε απ΄ευθείας να αξιολογήσουμε εδώ την ανακοίνωση που θέλουμε να βγάλουμε για το άνοιγμα του panionios-community.gr

Λοιπόν παιδιά προτείνω μια από τις δυο παρακάτω λύσεις για την ανακοινωση στο φόρουμ στην εφημερίδα κι όπου αλλού θέλουμε. Δείτε το, αν θέλετε κάνετε διορθώσεις/προτάσεις/αλλαγές και πείτε μου ποιο θα θέλατε να ποστάρω στο παλιό φόρουμ. Πάνο, χρησιμοποιείστε ότι θέλετε για την ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ και στον ΠΚ. Πότε θέλετε να το ποστάρω στο παλιό φόρουμ?

1. Λιτή ανακοίνωση:
"Μετά την ανακοίνωση κλεισίματος του "Panionios.net" ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι θα συνεχίσουμε να συζητάμε ηλεκτρονικά στο νέο χώρο www.panionios-community.gr"

2. Περιεκτική ανακοίνωση:
Μετά την ανακοίνωση κλεισίματος του "Panionios.net" και θεωρώντας ότι πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων για τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας ανακοινώνουμε τη δημιουργία του panionios-community.gr. To panionios-community.gr φιλοδοξεί να συγκεντρώσει σε έναν χώρο στο διαδίκτυο τους φιλάθλους του Πανιωνίου από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό:

1.Να προωθεί και να εξαπλωνει την Πανιώνια ιδέα, ιστορία και κουλτούρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τη διαρκή διεύρυνση του αριθµού των Μελών του και την ουσιαστική προώθηση του φίλαθλου πνεύµατος όπως αρµόζει στις ρίζες, τις καταβολές και την κουλτούρα του Π.Γ.Σ.Σ.
2.Να προωθεί την εξάπλωση του Αθλητισμού υποστηρίζοντας (υλικά και ηθικά) τα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά τμήματα του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου
3.τη δηµιουργία ενός αυτόνοµου φορέα παραγωγής ιδεών (think tank), διαλόγου, έκφρασης, ενηµέρωσης και δράσης όλων των φίλων του Π.Γ.Σ.Σ. για την ανάπτυξη του κοινού του συλλόγου και στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
4.τη διάδοση του fair play (ευ αγωνίζεσθαι) και η καταπολέµηση της βίας και του ρατσισµού και οποιασδήποτε διάκρισης στον αθλητισµό µέσω της διαρκούς επιµόρφωσης των µελών του και της ανάπτυξης πνεύµατος ευθύνης και αλληλεγγύης µεταξύ τους.

Το panionios-community.gr δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τους συνδέσμους φιλάθλων που δραστηριοποιούνται γύρω από τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο Σμύρνης (Π.Γ.Σ.Σ.), αλλά κυρίως να καταδείξει την αναγκαιότητα για μια ευρεία συλλογική προσπάθεια με σκοπό να προωθήσει την ιστορία του Πανιωνίου, την Πανιώνια διαφορετικότητα και την ανάπτυξη του υγιούς φίλαθλου πνεύματος.

Posted: Fri Dec 24, 2010 12:36 am
by Dimitris K.
Μηπως Νικο μπορεις να κανεις την λιτη λιγο πιο γεμάτη, αναφέροντας οτι μέλη του παλιου φορουμ δημιουργουν ενα νεο χωρο επικοινωνιας, λόγω του κλεισιματος του Panionios.net ? Τι λέτε οι υπόλοιποι ?

Posted: Fri Dec 24, 2010 12:58 am
by vln
εμενα προσωπικα η 2η μου φαινεται αρκετα επισημη και την προτιμω για παε κ πανιωνιο κοσμο.
την 1η θα την ηθελα για το παλιο

Posted: Fri Dec 24, 2010 8:12 am
by nspachis
ΟΚ! Πείτε μου πότε θέλετε να τη βάλω στο panionios.net. Το πρωί δεν μπορώ από το γραφείο γιατί δεν έχω πρόσβαση αλλά μπορώ μετά τις 14:00 σήμερα γιατί έχουμε ημιαργία.

Ή μήπως προτιμάτε άλλη μέρα?

Εγώ προτείνω να γίνει άμεσα.

Posted: Fri Dec 24, 2010 9:07 am
by vln
εννοειται αμεσα!

Posted: Fri Dec 24, 2010 10:08 am
by thiseos2002
η περιεκτικη ειναι εξαιρετικη !!!!!

well done Νικο

Posted: Fri Dec 24, 2010 1:21 pm
by paniwnia
Dimitris K. wrote:Μηπως Νικο μπορεις να κανεις την λιτη λιγο πιο γεμάτη, αναφέροντας οτι μέλη του παλιου φορουμ δημιουργουν ενα νεο χωρο επικοινωνιας, λόγω του κλεισιματος του Panionios.net ? Τι λέτε οι υπόλοιποι ?

νομίζω ότι αφού αναφέρει "θα συνεχίσουμε να συζητάμε" εννοείται ότι είμαστε παλιά μέλη, χωρίς να διαφωνώ με την εκδοχή να είναι και πιο ξεκάθαρο.

Και οι δύο καλές μου φαίνονται πάντως!

Posted: Fri Dec 24, 2010 1:31 pm
by Christos3
Νίκο ας μπει και σήμερα με δεδομένο ότι πολύς κόσμος θα φύγει για γιορτές και όταν γυρίζει το panionios.net δεν υπάρχει.
και οι δύο ''κατηγορίες'' είναι μια χαρά.
Σίγουρα η 2η είναι πολύ καλή για να μπεί και στα site του Πανιωνίου
Νομίζω το νόημα είναι το ίδιο.
Ας συνεχίσουμε την ενημέρωση-διάδωση και προσωπικά και με pm στο παλιό φόρουμ πάντως.

Επίσης αν έχει κάποιος επαφή με Πανιώνια blogs να ζητήσουμε να βάλουμε link
Για παράδειγμα το blog των Ιώνων το έχει βάλει.

Posted: Fri Dec 24, 2010 2:47 pm
by nspachis
Προσπάθησω να μπω στο panionios.net να βάλω την ανακοίνωση αλλά δεν μπορώ.

Ξέρει κανείς κάτι? ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα?