ΜΕΣΑ.. ΕΧΤΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.....
η ορθογραφία είναι κάτι που με κατέχει και το κατέχω, όπως και η λογιστική, για αυτό από εδώ και πέρα αυτοπροτείνομαι να συγγράφω εγώ τις επιστολές και τα κείμενα ... ραντεβού στις πλάγιες γραμμές .
Φαι και γκομενάκια θα χει?
Γιατί αν είναι να την βγάλουμε με μουσάτους ΧαραλαμποΠετρόπουλους ......
υγ: δεν έχω βάλει λεφτά ακόμα, αν θέλετε καλοί μου άνθρωποι κάντε λίγο υπομονή ακόμα...πέσαν πολλά βάσανα αυτό το διάστημα
<<..Καταλάβετέ το. Είμαστε μποέμ και πολύ μεγάλοι για την μιζέρια της κλίκας σας. Πάρτε κύπελλα, πρωταθλήματα, χρυσά μετάλλια ντόπας, βραβεύσεις, ευρωπαϊκά ότι ξεπλένει κατά κάποιο τρόπο τον ακόρεστο μικροαστισμό σας και αφήστε μας στην γλυκιά ρέκλα των ονείρων μας. Μέχρι να βρούμε ουρανό… Πανιωνάρα μου..>
Κι εγώ μέσα...να δω αν και πως θα μπορώ να συνεισφέρω.
Μπορώ και το ΠΣΚ αλλά και την άλλη εβδομάδα.
Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it.
η ορθογραφία είναι κάτι που με κατέχει και το κατέχω, όπως και η λογιστική, για αυτό από εδώ και πέρα αυτοπροτείνομαι να συγγράφω εγώ τις επιστολές και τα κείμενα ... ραντεβού στις πλάγιες γραμμές .