Την Κυριακη 09 Ιανουαριου 2011 πραγματοποιηθηκε η 3η κατα σειρα συναντηση των μελων του Panionios Community σε γνωστο καφε της πλατειας Ν.Σμυρνης.
Πραγματοποιηθηκε μια ευχαριστη συζητηση για θεματα που αφορουν την κοινοτητα και αλλα αγωνιστικα,ποδοσφαιρικα και μη.
Τα μελη που παρευρεθησαν ηταν τα εξης
reanimator
vln
jorg
dimitris k.
petropoulos kostas
grog
christos3
βαρουχιξ
nspachis
Η επομενη συναντηση θα ορισθει για τα τελη Ιανουαριου.
3η συναντηση του Panionios Community
- Apostolo-Makr
- Senior Member
Συνοδοιπόροι από μαλακία μου τόσο καιρό δεν παρακολουθούσα το βασικότερο κομμάτι του φόρουμ και γι αυτό δεν μπόρεσα να έρθω στην συνάντηση, φανταστείτε πήγα την Δευτέρα και σας έψαχναvln wrote:Την Κυριακη 09 Ιανουαριου 2011 πραγματοποιηθηκε η 3η κατα σειρα συναντηση των μελων του Panionios Community σε γνωστο καφε της πλατειας Ν.Σμυρνης.
Πραγματοποιηθηκε μια ευχαριστη συζητηση για θεματα που αφορουν την κοινοτητα και αλλα αγωνιστικα,ποδοσφαιρικα και μη.
reanimator
vln
jorg
dimitris k.
petropoulos kostas
grog
christos3
βαρουχιξ
nspachis
vln wrote:Την Κυριακη 09 Ιανουαριου 2011 πραγματοποιηθηκε η 3η κατα σειρα συναντηση των μελων του Panionios Community σε γνωστο καφε της πλατειας Ν.Σμυρνης.
reanimator
vln
jorg
dimitris k.
petropoulos kostas
grog
christos3
βαρουχιξ
nspachis
Αποφασίσαμε τα παρακάτω:
1. Να ανοιχτεί σελίδα στο facebook για να βοηθήσει στη διάδοση του χώρου.
2. Θα ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός για να συγκεντρώνονται εκεί τα χρήματα για τη συντήρηση του φορουμ αλλά και για ενέργειες που μπορεί να αναλαβουμε.
3. Να επανακινήσουμε το θέμα της μεταφοράς της φωτογραφικής έκθεσης για τα 120 χρόνια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.
4. Να συγκεντρώσουμε προτάσεις για το λογότυπο του site.
Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it.
vln wrote:σωστα Νικο!με συμπληρωνεις!
Και ξέχασα να πω οτι μου δώσατε ακόμα ενα 20αρικο για το ταμείο μας απο τα ρέστα του καφέ και του μεσημεριανου τσιμπουσιού σας
Χαχαχα
Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it.
φαντάσου που μας κατάντησαν ρε Αποστόλη!!Apostolo-Makr wrote:Συνοδοιπόροι από μαλακία μου τόσο καιρό δεν παρακολουθούσα το βασικότερο κομμάτι του φόρουμ και γι αυτό δεν μπόρεσα να έρθω στην συνάντηση, φανταστείτε πήγα την Δευτέρα και σας έψαχνα
και έλεγα να σε ρωτήσω με το ματς έξω απ την 5 πως κ δεν ήρθες αλλα με το χαμό ξεχάστηκα
<<..Καταλάβετέ το. Είμαστε μποέμ και πολύ μεγάλοι για την μιζέρια της κλίκας σας. Πάρτε κύπελλα, πρωταθλήματα, χρυσά μετάλλια ντόπας, βραβεύσεις, ευρωπαϊκά ότι ξεπλένει κατά κάποιο τρόπο τον ακόρεστο μικροαστισμό σας και αφήστε μας στην γλυκιά ρέκλα των ονείρων μας. Μέχρι να βρούμε ουρανό… Πανιωνάρα μου..>
-
- Community Hero
μπατ οφκορς!
Όχι άλλη εσωστρέφεια
χαχαχαχαχα
Όχι άλλη εσωστρέφεια
χαχαχαχαχα
<<..Καταλάβετέ το. Είμαστε μποέμ και πολύ μεγάλοι για την μιζέρια της κλίκας σας. Πάρτε κύπελλα, πρωταθλήματα, χρυσά μετάλλια ντόπας, βραβεύσεις, ευρωπαϊκά ότι ξεπλένει κατά κάποιο τρόπο τον ακόρεστο μικροαστισμό σας και αφήστε μας στην γλυκιά ρέκλα των ονείρων μας. Μέχρι να βρούμε ουρανό… Πανιωνάρα μου..>