Ανοιγω αυτο το τοπικ για να γραφουμε σχετικα οτι προτασεις - παρατηρησεις υπαρχουν.
Κ ξεκιναω!
Προτεινω την δημιουργια του αντιστοιχου Prediction Game που υπηρχε στο panionios.net και ολοι αγαπησαμε (τρεμε Δημητρη Κ.)!!
Συζητηση για το panionios community
Συζητηση για το panionios community
[SIGPIC][/SIGPIC]
ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ - ΕΞΑΡΤΗΣΗ
ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ - ΕΞΑΡΤΗΣΗ
to reanimator
vln wrote:τι προτεινετε για αυτο?
Νομίζω καταρχήν το θεμα είναι να δούμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην πλατφόρμα vbulletin που έχει στηθεί το νέο φορουμ.
Μόνο ο reanimator μπορεί να απαντήσει σε αυτό.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ...
- reanimator
- Principal
pauligle wrote:Νομίζω καταρχήν το θεμα είναι να δούμε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην πλατφόρμα vbulletin που έχει στηθεί το νέο φορουμ.
Μόνο ο reanimator μπορεί να απαντήσει σε αυτό.
επειδή δεν είχα παρακολουθήσει ποτέ το παιχνίδι αυτό δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς ψάχνουμε. θα το γκουγκλάρω όμως και βλέπουμε!
είναι έτοιμη η σελίδα στο facebook
http://www.facebook.com/search.php?q=pa ... 4029208664
ας το διαδώσουμε κ απο κει
όσοι έχετε λογαριασμό στο φατσοβιβλίο μπειτε να σας κάνω admin να φτιάξουμε λίγο την σελίδα
http://www.facebook.com/search.php?q=pa ... 4029208664
ας το διαδώσουμε κ απο κει
όσοι έχετε λογαριασμό στο φατσοβιβλίο μπειτε να σας κάνω admin να φτιάξουμε λίγο την σελίδα
<<..Καταλάβετέ το. Είμαστε μποέμ και πολύ μεγάλοι για την μιζέρια της κλίκας σας. Πάρτε κύπελλα, πρωταθλήματα, χρυσά μετάλλια ντόπας, βραβεύσεις, ευρωπαϊκά ότι ξεπλένει κατά κάποιο τρόπο τον ακόρεστο μικροαστισμό σας και αφήστε μας στην γλυκιά ρέκλα των ονείρων μας. Μέχρι να βρούμε ουρανό… Πανιωνάρα μου..>
Εχω βάλει ως admins στην σελίδα στο φατσοβιβλιο τους :Grog, vln, reanimator, pauligle, μεχρι στιγμής.
αν θέλει και καποιος αλλος ας απευθυνθεί στους κυρίους η σε μένα
αν θελετε και έχετε κουραγιο μπειτε και καντε καμια προσθηκη ή βάλτε το κ αλλού.
θα ξαναβάλω την σελίδα και στο fan page: Panionios G.S.S μόλις ηρεμήσει λίγο η κατάσταση με τους σιχαμένους
αν θέλει και καποιος αλλος ας απευθυνθεί στους κυρίους η σε μένα
αν θελετε και έχετε κουραγιο μπειτε και καντε καμια προσθηκη ή βάλτε το κ αλλού.
θα ξαναβάλω την σελίδα και στο fan page: Panionios G.S.S μόλις ηρεμήσει λίγο η κατάσταση με τους σιχαμένους
<<..Καταλάβετέ το. Είμαστε μποέμ και πολύ μεγάλοι για την μιζέρια της κλίκας σας. Πάρτε κύπελλα, πρωταθλήματα, χρυσά μετάλλια ντόπας, βραβεύσεις, ευρωπαϊκά ότι ξεπλένει κατά κάποιο τρόπο τον ακόρεστο μικροαστισμό σας και αφήστε μας στην γλυκιά ρέκλα των ονείρων μας. Μέχρι να βρούμε ουρανό… Πανιωνάρα μου..>