Επισκεψιμότητα forum

Συναντήσεις μελών forum κλπ
Yannis
Principal

Επισκεψιμότητα forum

Post by Yannis »

Φοβερό το ότι υπάρχει μόνο ένα σχόλιο 3 και ώρες αφ'ότου τέλειωσε το ματς. Όλοι στην Τρίπολη είναι...;

Αναγκαστικά θα καταφύγω αλλού για να διαβάσω εντυπώσεις.
Christos3
Community Hero

Post by Christos3 »

τρατζικ....
Γιαννη απλά είναι η αναλογία του ενδιαφέροντος του κόσμου για την ομάδα, όπως αποτυπώνεται εδω...
Βεβαια, γνώμη μου είναι πως για την συμμετοχή στο φόρουμ δεν φταίει μόνο το μειωμένο ενδιαφέρον του κόσμου αλλα τεσπα…
<<..Καταλάβετέ το. Είμαστε μποέμ και πολύ μεγάλοι για την μιζέρια της κλίκας σας. Πάρτε κύπελλα, πρωταθλήματα, χρυσά μετάλλια ντόπας, βραβεύσεις, ευρωπαϊκά ότι ξεπλένει κατά κάποιο τρόπο τον ακόρεστο μικροαστισμό σας και αφήστε μας στην γλυκιά ρέκλα των ονείρων μας. Μέχρι να βρούμε ουρανό… Πανιωνάρα μου..>
reanimator
Principal

Post by reanimator »

Christos3 wrote:Βεβαια, γνώμη μου είναι πως για την συμμετοχή στο φόρουμ δεν φταίει μόνο το μειωμένο ενδιαφέρον του κόσμου αλλα τεσπα…
Αλλά; Θα είχε νόημα να το ερευνήσουμε πιστεύω σε κάποιο άλλο νήμα.
Faith & Support
Community Hero

Post by Faith & Support »

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Είναι τεράστια η πτώση του φόρουμ τα τελευταία χρόνια. Ήμουν μέλος στο παλιό φόρουμ αν θυμάμαι καλά από το 2005 . Ακόμα και τότε , σε εποχές Μπέου , με λιγότερο Ιντερνετ κλπ , υπήρχε περισσότερη κίνηση.

Αλλά δε μπορώ να πω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο. Ίσως απλά δεν έχουμε τι να πούμε...Δεν ξέρω.
vln
Community Hero

Post by vln »

Η αδιαφορία -πια- του κόσμου είναι δεδομένη...

Η συζήτηση όπως λέει και ο Ανδρέας είναι χρήσιμη...αλλά δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι...

Το παλιό φόρουμ ήταν κάτι καινούριο για τα τότε δεδομένα του Πανιωνίου...
δεν μπορεί κάτι να έχει την αίγλη και την μεγάλη επισκεψιμότητα επ'αόριστον...

Αυτός ο χώρος παραμένει ακόμη ενεργός σεβόμενοι την ανάγκη έστω και των λίγων...

Περιμένουμε κι άλλες γνώμες...
Όσο μας θεωρείτε πεθαμένους
τόσο θα σκάβετε τον λάκκο σας !
Faith & Support
Community Hero

Post by Faith & Support »

Σίγουρα το μεγαλύτερο πλήγμα για το φόρουμ , όπως και γενικότερα για τη συσπείρωση και το ενδιαφέρον του κόσμου , ήρθε από το άδοξο τέλος της εποχής Τσακίρη.

Ας μην ξεχνάμε ότι στην εποχή Τσακίρη το φόρουμ ήταν κάτι περισσότερο από μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης. Δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι έπαιξε και το ρόλο του ή χρησιμοποιήθηκε από κόσμο για να πιέσει και να δημιουργήσει καταστάσεις ή ακόμα και προβλήματα.

Φυσικά , παρά το γεγονός ότι τότε όλοι μας κάναμε χαβαλέ , αρνητικό ρόλο έπαιξε και η συμμετοχή του ίδιου του Τσακίρη και πολλών συνεργατών του στο φόρουμ , η οποία από ένα σημείο και μετά ξέφυγε εντελώς. Φτάσαμε σε σημείο πράγματα που λέγονταν εδώ μέσα να επηρεάζουν τις αποφάσεις των διοικούντων την επόμενη μέρα.

Παρόλα αυτά η συμβολή του τότε φόρουμ στην στήριξη των τμημάτων του Ερασιτέχνη , στην οργάνωση και τη συσπείρωση του κόσμου σε δύσκολες στιγμές , ήταν μοναδική.

Δεν προσμετρώ την ανυπολόγιστη αξία και σημασία που είχε (και συνεχίζει να έχει ) το φόρουμ για τους εκτός Αθηνών , όπως εγώ , και ακόμα περισσότερο τους εκτός Ελλάδας. Αλλά ακόμα κι αυτοί σε πολύ μεγάλο βαθμό απουσιάζουν από το σημερινό φόρουμ.

Σίγουρα οι εποχές έχουν αλλάξει. Σίγουρα όλοι μας έχουμε πολλά περισσότερα προβλήματα στο κεφάλι μας , απ'ότι πχ το 2008. Σίγουρα είναι τόσο απαξιωμένο το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα και γενικά ο αθλητισμός στη χώρα που πολλοί έχουν σταματήσει γενικά να ασχολούνται. Είμαι σίγουρος ότι και σε άλλα αντίστοιχα οπαδικά σάιτ θα υπάρχει μειωμένη κίνηση. Σε εμάς φαίνεται λίγο παραπάνω καθώς έτσι κι αλλιώς , ουδέποτε δεν ήμασταν ...εκατομμύρια.

Για το πως μπορεί να αλλάξει αυτό είναι άλλη κουβέντα. Σίγουρα κάποιες επιτυχίες , είτε στο μπάσκετ , είτε στο ποδόσφαιρο θα αναθερμάνουν τον κόσμο , αλλά ακόμα κι αυτό να μη γίνει θέλω να τα βλέπω αισιόδοξα και να πιστεύω ότι μόλις η ποδοσφαιρική ομάδα ξεπεράσει τα χοντρά προβλήματα , με Εφορίες κλπ , θα αρχίσει ξανά μια κάποια συσπείρωση.
Post Reply